top of page

Zuid-Holland

Hier vind u al onze klanten in de provincie Zuid-Holland.

Om de exclusiviteit van onze producten te waarborgen hebben wij een restrictie van tien locaties waar wij elke productlijn leveren.

In het centrum ligt een klein oud pand waar Mietje en Joop Stigter de traditie voortzetten zoals deze in 1934 is begonnen. De Zeeman is een specialiteitenwinkeltje dat nog hetzelfde is ingericht als in het begin in 1934 en waar u terecht kunt voor sigaren, pijptabak, versgebrande koffie en thee. Natuurlijk is een high tea onmisbaar in een specialiteitenzaak voor thee. U kunt binnen en buiten genieten van heerlijke thee's, koffies, vers huisgemaakt gebak en andere lekkernijen. De Zeeman heeft geen website maar als u een keer in het centrum van Vlaardingen bent mag u dit prachtige winkeltje met tearoom zeker niet overslaan! Loop binnen op de Hoogstraat 205 en word hartelijk verwelkomt door Mietje en Joop.

Zeeman

Vlaardingen

Rodda's verkooppunt
Churchill's verkooppunt

In het centrum van Spijkenisse ligt een prachtige tea room waar u hartelijk verwelkomt word door Sophia. In den Biesenschuur is een tea room waar u op uw wenken word bediend en heerlijk verwend word met huisgemaakt gebak en u de keuze heeft uit een enorm assortiment aan verschillende soorten thee en koffie. Neem een kijkje op de website:

in den Biesenschuur

Spijkenisse

Rodda's verkooppunt

In het hartje van Rotterdam vind u deze speciaalzaak in Engelse specialiteiten en geschenken. Teveel om hier op te sommen, als u hier niet vind wat u zoekt zal er geen enkele winkel in Nederland u kunnen helpen. Loop binnen en laat u verrassen door het enorme assortiment en geniet van een heerlijke lunch of high tea op het terras of binnen tussen alle lekkernijen. Voor een uitgebreid voorproefje kijkt u eerst op de website:

Delicatessehuis
Jac. A. van Zanten

Rotterdam

Rodda's verkooppunt
bottom of page