top of page

Limburg

Hier vind u al onze klanten in de provincie Limburg.

Om de exclusiviteit van onze producten te waarborgen hebben wij een restrictie van tien locaties waar wij elke productlijn leveren.

Op deze wellicht onverwachte locatie vind u niet alleen een uitgebreid vijvercentrum. Naast prachtige vissen en een uitgebreid assortiment aan vijvertoebehoren vind u hier een prachtige en exclusieve winkel vol met unieke producten. Van kleding en schoeisel van onder andere Stetson en Dubarry tot kaarsen van Yankee Candles en decoratie van Jim Shore. Allen exclusieve merken waartussen de unieke producten van Churchill's Confectionery Ltd. niet misstaan. U kunt een kijkje nemen op de website maar wij raden u aan om een kijkje te nemen in deze prachtige service waar u op een Limburgse wijze hartelijk welkom geheten word door Irma, Michael of Ger.

Lupa Outdoors
vijvercentrum Limburg

Schimmert

Churchill's verkooppunt

In het pittoreske Meers hebben Jan en Mirjam een oude schuur omgebouwd tot woonhuis. Als echte Anglofielen ademt de hele woning Engeland, dit creëert een prachtige authentieke sfeer waar zij u met groot enthousiasme ontvangen.

 

Laat u verwennen door Jan en Mirjam met zelfgemaakte hartigheden, verse thee en koffie en geniet van een gezellige sfeer. De naam van deze tearoom is niet uit de lucht gegrepen. Als het goed weer is ziet u in de tuin de paarden van Jan en Mirjam in de stal of op het gras en word u begroet door de immer enthousiaste hond Sjef.

 

Gegarandeerd een ervaring die smaakt naar meer!

Tearoom
The Horse and Hound

Meers

Rodda's verkooppunt
bottom of page