top of page

Tegenwoordig zijn veel ‘traditionele’ producten maar een vage afspiegeling van hun vroegere glorie.

Daarom zijn wij bijzonder trots op de onveranderde kwaliteit van Rodda’s Cornish Clotted Cream.

Natuurlijk zijn de productie methodes in de loop der jaren veranderd, dit om een consequent product met een hoge standaard in hygiëne en langere houdbaarheid te garanderen.

Er zijn echter nooit compromissen gesloten op het gebied van kwaliteit, smaak en textuur.

Er zijn nooit ingrediënten toegevoegd aan Rodda’s room… en er is nooit iets weggelaten.

Dit betekend dat Rodda's room nog altijd dezelfde karakteristieke gouden korst, en frisse, zijdezachte smaak heeft die nog even puur en overheerlijk is als in zijn begindagen.
Gelijk champagne of single malt, is Cornish clotted cream het resultaat van een unieke samenkomst van omstandigheden, het recept is gecompleteerd door de combinatie van een schone oceaanlucht.. het subtropische klimaat.. de weelderige weilanden en rijke romige melk van Cornish’ kuddes.

Als familiebedrijf, gesticht in 1890, toegewijd aan superioriteit legt Rodda's een eed af aan u, dat elke pot van haar geklopte room, vloeibare room, crème fraîche of boter die u koopt voldoet aan een standaard die de naam Rodda’s waardig is.
Door het gebruik van enkel de allerbeste verse melk en een familierecept dat zorgvuldig geheim word gehouden, maakt Rodda’s nu honderden tonnen Cornish clotted cream per jaar.
Vaak word de samenstelling van de room aangepast om aan de specifieke wensen van individuele klanten te voldoen.
Meestal word de room verpakt in potten in verschillende vormen en hoeveelheden die zowel voor verkoop als (groot)verbruik geschikt zijn.
Steeds meer vormt onze clotted cream een heerlijk en veelzijdig ingrediënt in koekjes, cakes, roomijs, zachte toffee en een overvloed aan andere hoogwaardige producten.

Vanaf het prille begin streeft Rodda’s ernaar om nieuwe standaarden te zetten op het gebied van consequentie en prestaties.
In het begin werd er geleverd zover als paard en wagen in een dag konden reizen. Sindsdien hebben wij nieuwe manieren ontwikkeld om de houdbaarheid te vergroten.. geperfectioneerde invriesmethodes en de introductie van isolatiepotten die de beste hygiëne en kwaliteit van transport garanderen.

Vandaag de dag betekend dit dat Rodda’s zowel nationaal als internationaal een uitgebreid transportnetwerk heeft dat reikt van de lokale supermarkt tot in Hong Kong.

 

Wij doen ons best om het actuele aanbod van Rodda's op onze website aan te bieden, jullie een goed beeld te geven over en te overtuigen van de kwaliteit van Rodda's.

Mochten jullie, net als wij, extra nieuwsgierig zijn, neem dan zeker een kijkje op de website van Rodda's:

bottom of page