top of page

Wie is Gioia Celeste?

Onze naam zegt eigenlijk alles,
Gioia Celeste betekend ''Hemels Genieten''
 
Wij zijn een enthousiast team van echte levensgenieters, die het liefst in goed gezelschap enorm kunnen genieten van de heerlijke smaken van met liefde en passie gemaakte producten.
 
Onze passie voor lekkernijen gecombineerd met een groot perfectionisme, heeft geleid tot een zoektocht naar ambachtelijke producten die met de grootst mogelijke zorg en toewijding worden gemaakt.
 
Ons perfectionisme gaat verder dan de zoektocht naar het beste product.
U heeft er natuurlijk niks aan om de beste producten te bestellen als de service te wensen overlaat. Hiervoor hebben wij een gespecialiseerde koeriersdienst in de arm genomen die ervoor zorgt dat al onze producten ingevroren bij u aan huis worden afgeleverd.

Onze Passie, Jullie Genot

Tijdens onze zoektocht zijn wij in contact gekomen met Rodda's in Cornwall.
De medewerkers van Rodda's hebben ons hart gestolen door hun grenzeloze enthousiasme, maar vooral doordat zij ondanks alle moderniseringen, zo dicht mogelijk bij hun oorspronkelijke product zijn gebleven.

 
Op onze beurt hebben wij Rodda's met ons enthousiasme overtuigd en mogen wij ons sinds 2011 importeur noemen van Rodda's Cornish Clotted Cream.
Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op. Het is onze bedoeling om niet alleen de Clotted Cream maar ook andere lekkernijen uit het mooie Cornwall door heel Nederland te verspreiden.

Iedere bestelling die wij maken bij Rodda's wordt speciaal voor ons gemaakt. Alleen op deze manier kunnen wij de langste houdbaarheid combineren met de beste kwaliteit en een altijd vers product.

De producten wij slaan wij op in een speciale vriescel hier in Nederland. Dit maakt het mogelijk om, in samenwerking met onze koeriersdienst elke bestelling binnen 5 werkdagen door heel Nederland te bezorgen.
 
Mocht u interesse hebben in een product dat wij niet op voorraad hebben, dan zijn wij natuurlijk bereid dit voor u te bestellen. Wij plaatsen meerdere malen per jaar een bestelling bij Rodda's waarbij wij uw product vanzelfsprekend meebestellen.
 
Naast Rodda's hebben wij contact gezocht met Churchill's Confectionery, een tweede voorbeeld van uitmuntende Britse kwaliteit en toewijding. Kijkt u snel naar het kopje van Churchill's voor meer informatie over de unieke kwaliteiten van deze Britse zoetwarenfabrikant.
 
Voor elke fabrikant maken wij een apart kopje op deze website, met daarin een uitgebreide omschrijving van de fabrikant.
Hier vind u meer informatie over het bedrijf, haar geschiedenis en haar visie.

 
Wij doen meer dan alleen een product verkopen.
Wij leveren prodcten met een geschiedenis, een erfgoed dat nog jaren gekoesterd hoort te worden.
Wij zijn er verantwoordelijk voor dat de volgende generaties net zo kunnen genieten van al dit moois.
 
Dit is de reden waarom persoonlijk contact zo belangrijk is voor ons. Een geweldig product verdient een persoonlijke, toegewijde service die wij u met veel plezier bieden.
Wij hebben jaren ervaring in de horeca en weten als geen ander dat service minstens net zo belangrijk is als een goed product.
 
Als klant staat u bij ons op nummer 1.
Wij staan altijd open voor suggesties, opmerkingen, complimenten maar zeker ook kritiek.

Mocht u op zoek zijn naar producten die niet op de website vermeld staan, aarzel dan niet om ons te contacteren. Met veel plezier zullen wij voor u op zoek gaan en door ons uitgebreide netwerk is de kans groot dat wij precies vinden wat u zoekt voor de meest aantrekkelijke prijs.
bottom of page