top of page

Onder dit kopje vind u ons actuele aanbod aan lekkernijen

 

 

Zoals u wellicht gelezen hebt is ons doel met Gioia Celeste om iedereen in Nederland te laten genieten van niet alledaagse lekkernijen.
Hierin is de zoektocht ons grootste plezier en natuurlijk ook een geweldige uitdaging. Het geeft ons veel voldoening om vervolgens onze ontdekkingen aan u te presenteren en het mogelijk te maken dat u hier ook van kunt genieten!

 

Wij leveren niet veel aan particulieren zelf, hoewel dit zeker mogelijk is, maar vooral aan mensen die onze passie delen, namelijk het delen met anderen. Door het hele land voorzien we tearooms en kleine winkeltjes al van Rodda's overheerlijke Cornish Clotted Cream en langzaam breiden we ons assortiment uit naar eigen inzicht, maar zeker ook aan de hand van de vraag van onze vaste klanten.

 

Het heeft onze voorkeur om aan tearooms, winkeltjes, cateraars en andere horecagelegenheden te leveren in plaats van aan particulieren. Dit komt omdat onze producten meer verdienen dan een goede aanbeveling en een toplevering.
Bij deze lekkernijen moet u heerlijk en ontspannen kunnen genieten waarbij een topservice de ervaring alleen maar beter maakt.

Onze klantenkring kan dit als geen ander voor u verzorgen, door het gehele land verzorgen wij de levering van topkwaliteit producten aan mensen die er zelf van genieten om u hiervan te laten genieten.


Een product als Rodda's Cornish Clotted Cream is op zichzelf al een overheelijk product, maar in combinatie met versgebakken scones, verrukkelijke jams, een kopje versgezette Engelse thee, tijdens een gezellige high tea in een idyllisch theesalonnetje, dat maakt de ervaring grandioos. Zo zou iedereen moeten genieten van onze producten en dat is ook de reden dat wij u met veel plezier zullen doorverwijzen naar een van onze klanten, waarvan er altijd wel eentje bij u in de buurt zal zitten.

 

 

Neem alle tijd om ons assortiment te bekijken en mochten er vragen zijn aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

Particulier of ondernemer, wij staan u altijd met veel plezier te woord en helpen u graag zoveel we kunnen.

Mocht u als particulier of ondernemer op zoek zijn naar producten die wij niet op de website hebben vermeld, dan zullen wij ons uiterste best doen om u hier alsnog mee te kunnen helpen.
De kans is groot dat een van onze andere klanten of relaties u hier wel mee van dienst kunnen zijn en wij brengen u dan ook graag met hen in contact.

bottom of page